• Sme Vám kedykoľvek k dispozícii

Najlepšie poradenstvo pre stomatológov

imaage description

OD ROKU 1992 ZBIERAME SKÚSENOSTI V OBORE ZUBNÉHO LEKÁRSTVA. POČAS DVADSIATICH ROKOV SME ZÍSKALI DOSTATOK VEDOMOSTÍ, KTORÉ SME SA VÁM ROZHODLI SPROSTREDKOVAŤ.

Organizujeme prednášky a školenia pre zubárov a zubných technikov. Sprostredkovávame prednášajúcich expertov, ktorí vás informujú a vzdelávajú v oblasti nových technologických postupov.

Okrem toho sa zúčastňujeme rôznych medicínskych akcií a organizujeme výstavy stomatologických materiálov a produktov, na ktorých vám odovzdávame naše vedomosti a poskytujeme odborné poradenstvo.

Už viac ako dve desaťročia prinášame našim klientom najaktuálnejšie informácie z oblasti stomatológie. Neustále sa vzdelávame, aby sme mohli byť plnohodnotným partnerom pre zubných lekárov a čeľustných ortopédov.

Milujeme eventy a akcie, na ktorých sa stretávame s našimi dodávateľmi a klientmi. Umožňujú nám vytvárať si priateľské vzťahy a posúvať komunikáciu na vyššiu úroveň. Počas viac ako dvadsiatich rokov fungovania našej spoločnosti sme nevynechali takmer žiadnu účasť.

Pre oblasť dentálnej medicíny je veľmi dôležité neustále sa vzdelávať vo veciach technologických inovácií a postupov. Pridajte sa k nám a získajte nové vedomosti zo zubného lekárstva, čeľustnej ortopédie a iných odvetví.

Nájdete nás takmer na všetkých stomatologických eventoch a podujatiach na Slovensku, ale aj v zahraničí, napríklad vo Viedni.

  • Stomatologické kongresy
  • Stretnutia na večierkoch a plesoch
  • Výstavy dentálnych produktov