• Sme Vám kedykoľvek k dispozícii

Rhea na slovenských dentálnych dňoch v Inchebe

imaage description

NA JESEŇ, V OBDOBÍ MEDZI ROKMI 2000 A 2015 SA V BRATISLAVSKOM VÝSTAVISKU INCHEBA KAŽDOROČNE ODOHRÁVALO NAJVÄČŠIE SLOVENSKÉ STOMATOLOGICKÉ PODUJATIE, POD NÁZVOM SLOVENSKÉ DENTÁLNE DNI.

Spoločnosť RHEA a jej zástupcovia, sa každoročne zúčastňovali na všetkých podujatiach od prvého, v roku 2000, až po doteraz posledné, v roku 2015. Okrem prezentácie nových materiálov, produktov, prístrojov a postupov, sme návštevníkom prinášali aj stomatologické workshopy a vzdelávacie akcie.

Počas troch dní sme získali nové kontakty, utužili vzťahy s partnermi a priniesli najnovšie informácie z oblasti zubného lekárstva a chirurgie.

Osobnosti

Tohto podujatia sa zúčastňovali významné slovenské a zahraničné osobnosti. Medzi nimi napríklad holandský profesor, hosťujúci lektor na anglickej University Of Birmingham a náš dlhoročný priateľ Al Waning. Výnimočný odborník, ktorý vzdeláva lekárov aj študentov prostredníctvom prednášok a odborných článkov už desiatky rokov.

Špeciálny program

Každá výstava bola niečím jedinečná. Pre našich partnerov, kolegov a zákazníkov, sme každoročne pripravili nejakú súťaž, program, alebo spôsob pohostenia. V roku 2000 sme vyhlásili súťaž, v ktorej sa každý zákazník, ktorý u nás nakúpil, dostal do zlosovania, v ktorom bol prvou cenou nový automobil. V iných rokoch sme sprostredkovali ukážku práce s nástrojmi, barovú šou, alebo ponúkali zmrzlinu, priamo v zmrzlinárni v našom stánku. Každý rok sme počas celého trvania výstavy zabezpečovali posedenie a barmana, ktorý miešal alkoholické, aj nealkoholické nápoje.