• Sme Vám kedykoľvek k dispozícii

20 rokov na trhu

imaage description

V ROKU 1992 SME SA ZAČALI VENOVAŤ STOMATOLÓGII. O TRI ROKY NESKÔR BOLA ZALOŽENÁ SPOLOČNOSŤ RHEA, KTORÁ SA ZAOBERÁ PREDAJOM PRÍSTROJOV, DENTÁLNYCH MATERIÁLOV A POMÔCOK ZUBNÝM LEKÁROM A TECHNIKOM.

Spolupracujeme s tými najlepšími firmami na slovenskom trhu. Okrem bežného predaja stomatologických produktov máme licenciu na predaj liekov. Vďaka našim prístrojom a produktom môžete zvýšiť kvalitu a efektivitu svojej práce.

Ale nevenujeme sa výhradne distribúcii produktov od klasických balení vyšetrovacích rukavíc až po nástroje a materiály pre čeľustnú ortopédiu. Sme schopní zabezpečiť kvalitných odborníkov, ktorí budú viesť vaše konferencie a prednášky.

Prvotriedne produkty, profesionálny prístup a dobré vzťahy so zamestnancami sú tri základné piliere, na ktorých staviame úspech našej spoločnosti. Uvedomujeme si, že nadštandardná komunikácia s klientmi, aj pracovníkmi je rovnako dôležitá ako dodávaný tovar.

Poskytujeme najkvalitnejšie materiály, produkty a prístroje pre oblasť estetickej stomatológie, chirurgie, čeľustnej ortopédie a iných odvetví zubného lekárstva. Našimi partnermi sú rokmi overení certifikovaní dodávatelia kvalitných materiálov, produktov a prístrojov.

Rhea pre nás ale nie je iba prácou. Okrem distribúcie tovaru pre zubných lekárov a technikov, alebo zabezpečovanie stomatologických konferencií, absolvujeme aj rôzne spoločenské udalosti.

S našimi dodávateľmi, kolegami a zákazníkmi udržiavame pravidelný osobný kontakt. Zúčastňujeme sa medicínskych výstav, na ktorých pútavým spôsobom prezentujeme svoju prácu a novinky, ktoré svet zubného lekárstva ponúka.

  • Kvalitný materiál
  • Prvotriedne produkty
  • Špecializované prístroje